КОМЕНТАР |

Skip to Content

shadow
shadow
cetkazabi

Истражувачи констатирале во кои случаи може да бидат откриени фекалии по четката за заби. Научниците истражувале четки за  Continue Reading »

nepropisno parkiranje (3)

Општина Аеродром ги повикува граѓаните да не ги паркираат своите возила на тревници, плочници и пешачки патеки. Исто  Continue Reading »

bliznaci

Двајца идентични близнаци успеаја да постигнат нешто за што шансите се 1: 150 000. Тие станаа татковци истовремено,  Continue Reading »

shadow
shadow
sustestvo

Пред нас има мистерија, за која, најверојатно, долго време нема да најдеме одговор. Во вдлабнатините на амазонската џунгла  Continue Reading »

zare

Вчера на Youtube се појави снимка од водителот Жарко Димитриоски во пижами. Видеото не е поставено на официјалниот  Continue Reading »

anakonda1

Сепак, тоа е нејзиниот “оброк”. Анаконда проголтала друга анаконда, и да видиме како тоа изгледа во видеото:

shadow
shadow
kamuflaza

Само 3 проценти од луѓето тука можат да видат гола жена. Дали ја пронајдовте?

sin tatko

Синот го прашува татко му: -Тате, Што се пари? -Убави коли,виски,убави жени… -А кога немаш пари? -Автобус,домашна ракија,мајка  Continue Reading »

zajak volk

Мочаат под едно дрво зајакот и волкот. – Волчко, тебе зошто курето ти е со цртки? – прашал  Continue Reading »

shadow