adele

Едвај има некој кој не слушнал за името Адел. Пејачката се појави на музичката сцена, кога имаше само 19 години, а светската слава дојде наскоро потоа.

 

Двата самостојни албуми донесоа меѓународни награди, признанија, а пред некое време го освои и својот прв Оскар!

 

Како сепак изгледала пејачката пред шест години, поточно пред да стане позната? Погледнете:


Прочитано 4663 пати