jordan

Севент Вудс оди во средно училиште, во американскиот град Хемонд. Кошарка игра на позицијата плејмејкер и е висок 186 сантиметри. Луѓето кои го познаваат го нарекуваат новиот Мајкл Џордан. Зошто? Погледнете:


Прочитано 1377 пати