kosa

Ако имате долга коса, дефинитивно може да експериментирате. Можете да ја врзете со деликатна машничка, која ќе ви даде нежен и невин изглед.

 

Или пак сами да си направите убави додатоци. Во следното видео можете нагледно да видите како точно се прави панделка од коса.


Прочитано 4332 пати