glava

Во светот сме виделе какви ли не работи, но глава како оваа од сликата е вистинско чудо. Очигледно станува збор за некоја човечка аномалија, бидејќи горниот дел на главата е целосно срамнет со земја.

 

Ништо чудно што овој Американец стана криминалец. Сигурно комплексите од визијата го поттикнале да го кршат законот.

 

Фотографијата предизвика возбуда низ целиот свет, бидејќи очигледно хендикепот на овој човек е голем.

 


Прочитано 5175 пати