jl3

Денес девојчето од фотографијата веќе е пораснато и е вистинска ѕвезда. Таа е пејачка, актерка, моден дизајнер, рекламно лице и мајка на близнаци.

 

Родена на 24 јули 1969 година, а се работи за Џенифер Лин Лопез која е исто добро позната и само како Џеј Ло.

 


Прочитано 3191 пати