svadba

Еден пар во Англија пред крајот на својата венчавка, заиграле сред церемонијата и тоа заедно со свештеникот која ги венчала.

 

Гери и Трејси Ричардсон велат дека претходно овој чин го имале тренирано. Погледнете:


Прочитано 3644 пати