Како на секоја популарна песна така и песната Samebody that I used to know  си доби своја пародија.
Веруваме дека повеќето студенти и ученици ќе се пронајдат во неа…
Но, да не откриваме се, преслушајте сами :)

 


Прочитано 1285 пати