skelet

Токму пред некој ден од НАСА не убедија дека Curiosity не успеал да детектира метан на Црвената планета, а метанот е многу важен индикатор за достапноста на живите организми.

 

Руско видео сепак покажува снимка од Curiosity – на него јасно се гледа нешто што личи на скелет од непознато животно. Проценете самите:

 


Прочитано 3522 пати