eva2

Новороденчето е девојче и вистински хит низ светските медиуми со своите први фотографии по појавата на виделина.

 

Причината за постоењето на мала принцеза е фактот дека детето се родило со две предни забчиња. Оваа сензационална вест е откриена од британското издание ” Дејли Меил”.

 

Веднаш по раѓањето на својата прва рожба, среќната мајка Вики Грифитс од Велика Британија планирала да го дои своето бебе.

Возбудените родители велат дека кога се виделе со лекарот тој објаснил дека Ева Фејт е вистински медицински феномен, неверојатно дете – чудо. Во неговата практика како лекар, тој не познава друго новороденче, што е дојдено на виделина со никнати предни забчиња.


Прочитано 19478 пати