anomalija1

Некои ловци од Апуи, јужно од Манаус во течението на Амазон заплениле и убиле животно со човечки особини. Ова не е прв пат вакво нешто да се случи, пренесува лечител.

 

Во Гватемала има сличен случај на црна свиња, која роди прасе со човечки особини. Друг случај, во Измир една овца роди јагне, кое почина кратко време по раѓањето и изгледало како човек.

 

29-годишниот ветеринар, кој има работено со царски рез, Ерхан Ерибол, вели дека тој никогаш не видел нешто алармантно во нашиот живот. Тој рече:

“Сум видел мутации со крави и овци, сум видел еднооко теле , теле со две глави, едно со пет нозе. Но, кога го видов ова не можев да поверувам на очите.”

 


Прочитано 10695 пати