struja2

Студот веќе е присутен во нашата земја и многу се прашуваат како да поминат најефтино за греење. Дали со клима е поевтино или со радијатор, парно … Кој може да каже!

 

Во мрежата сепак се појави едно видео за кое сеуште и ние се прашуваме дали е можно.


Прочитано 10861 пати