golf2

Германската фирма “Боба моторинг” успеа да промени обичен голф 2 и да направи вистински ѕвер, за автопат.

 

Голфот има 1150 коњски сили! 0-100 оди за 2,6 секунди и 1054Nm на вртежен момент!

 


Прочитано 1621 пати