hitfotka

Погледнете како пред 20 години изгледале Цеца, Кеба, Бекута, Мира Шкорич, Снежана Савич, Добривоје Топалович, Славко Бањац и Зоран Калезич во 1993 година.

 

 


Прочитано 3198 пати