dubaiinteresno4

Денес ќе ви покажеме неколку интересни фотографии, или поинаку кажано – она што можеме да го видиме на улиците на Дубаи.

Како би ги коментирале овие слики?

Тука се наоѓа највисоката зграда во светот и ред други работи.


Прочитано 1095 пати