razgovordvajca

Му било роденден на еден цариник, а колегите се договарале што да му купат.
– Еден предложил, автомобил?
– Абе срамота е, веќе има 5 !
– Друг викнал, станче?
– Не бе, малку е.
– Еј, се сетив! Да го оставиме утре да работи две смени!


Прочитано 1156 пати