deteprvpat5

Парите се најголемиот стрес во животот на луѓето и половина од нив не сакаат дури и да зборуваат за тоа.

Секое трето британско семејство не мисли за дете, пред да ги отплати сите долгови, а еден од пет сака прво да купи куќа.

Две третини од луѓето признаваат дека финансиите играат улога за одлуката да создадат семејство. За една петтина тие се одлучувачки фактор. Ова стана јасно од една студија објавена во „Дејли мејл”.

Парите се најголемиот стрес во животот на луѓето и половина од нив не сакаат дури ни да зборуваат за тоа, покажуваат резултатите од истражувањето.


Прочитано 1402 пати