cigara2

Сиромашна ромка проси пред влезна врата:

– Здраво ај ако имате еклер, баклава да ми да дадете!?

– Сите леб бараат, само ти еклер и баклава бараш …

– Абе роденден ми е денес, па да почастам

 


Прочитано 772 пати