rakija

Влегуваат двајца Македонци во кафана и нарачуваат две ракии.
Келнерот ги прашува дали сакаат нешто за јадење.
Едниот од нив одговара: Не фала, ќе се изедеме меѓу себе.


Прочитано 328 пати