punga

Чекор 1
Косата врзете ја во реп,и со еден прамен покријте го стегачот за коса.

 

Чекор 2
Исплетете неколку плетенки од слободната коса која паѓа од репот и на краевите врзете ги со ластичиња за коса.
Чекор 3

Додадете малку природна коса врз репот,за пунџата да добие волумен ,ако косата не е мнoгу долга.

 

Чекор 4


Прочитано 478 пати