skulptura17

Италијанскиот скулптор Питер Демец создава уникатна уметност и тоа само со помош на парче дрво и неограничена имагинација.

Во неговите човечки скулптури од дрво, кои се толку добро направени, можат да се разликуваат дури ситните брчки околу очите.

Погледнете ги овие 15 фотографии на неверојатно реалистични скулптури, кои се чини дека секој момент ќе оживеат!

 


Прочитано 959 пати