plasticnioperacii

Повторно станува збор за пластичната хирургија. Таа се заканува да прерасне во еден од водечките драмски проблеми на нашето време.

 

Зошто убави млади девојки и жени се подложуваат на слични процедури? Што ги тера да се обидуваат одново и одново?

 


Прочитано 887 пати