surfanje

Фактите се факти, а кога се непознати, се особено интересни. Ние постојано ги откриваме нештата кои не ги знаеме затоа што всушност знаеме многу малку.

Одлучивме да ви ги споделиме работите што ги научивме денес.

1. 28 јуни е Меѓународниот ден на CAPS LOCK-A.

2. Британците се пијани на 76% од вашите фотографии на Facebook.

3. За многу кратко време, кога сте се родиле, вие сте биле најмладиот човек на планетата.

4. Во почетокот компанијата Sony се викала Totsuken.


Прочитано 506 пати