vistenje

Човек колку „лефтерно“ и да живее, некогаш треба да се зафати да чисти. И тогаш тој сака да има магични препарати кои со едно движење ќе ја ги избрише целата нечистотија на светот, без триење.

Исто така тој сака и препаратите да не ги содржат во себе сите елементи од менделеевата табела, за да ги напаѓаат рацете, да се отровни и да не смее човек да ги допре.

Со ова сакаме да ви кажеме дека постои лесен и еколошки начин да се исчисти печката без триење и без подготовки – само со сода бикарбона, топла вода и детергент за садови.

Потребни Ви се: Сода бикарбона, крпа, сад со топла вода со малку детергент за садови.

Чекор 1: Плочата треба да е целосно изладена. Ставете сода бикарбона на нечистите површини.

Чекор 2: Врз содата, ставете влажна крпа и оставете да делува.


Прочитано 420 пати