sex2

Мажите сакаат да имаат секс во бањата, а жените секс на отворено, се наведува во студијата. Група американски сексолози прашале илјада мажи за највозбудливите места на кои би имале секс.

34 проценти од испитаниците се возбудливи најмногу во спалната соба на своите родители. Посилниот пол со (37%) сметаат дека туристичкиот шатор е нивното највозбудливо место за секс. 42% од авантуристите паѓаат на секс во градскиот парк, додека кујнската маса привлекува 48% од мачовците.

54% велат дека најголема возбуда од половиот однос чувствуваат под вода, на пример, во базен. Задното седиште останува класика – 80% од мажите сонуваат да го расоблечат партнерот во автомобилот. Кадата или под тушот го држат првото место со 82% од учесниците во анкетата, кои признаваат дека топлата бања ги возбудува.

Во женските фантазии на прво место е сексот на отворено. Лифтот и сауната го заземаат второто и третото место. Всушност најпопуларното место за секс е канцеларијата. Од 10 000 читатели на списанието “Плејбој” 80% признаваат дека имале сексуални односи со колегите. До љубовна авантура на работното место се осмелуваат почесто мажите, 63 отсто во однос на 51% за понежниот пол.


Прочитано 299 пати