plavusa
Се караат две плавуши.
-Зошто спиеше со мојот маж?
-Па да видам кој е подобар, мојот или твојот.
-Па глупачо, можеше мене да ме прашаш.
Објавено од: Николче Митевски

Прочитано 7008 пати