sex

“Ненормална работа! Да си планирал, во кој ден ќе имаш секс?!” За да се справите со стресот, сексолозите препорачуваат полов однос барем еднаш во неделата. Значи, ако планот на девојката е супер натоварен, зашто да не го вклучи и тоа задоволство во графата на задачи?

Сексот е премногу убаво искуство за да го претвориме во обврска. Уште помалку да го планираме. Но пред се, тој е прашање на став и соодветен партнер. А сепак, важен е и за здравјето, па не го игнорирајте, дури и да сте уморни. Девојки да не се лажеме, тој е еден од најдобрите лекови против главоболка.

Вие, момци, пак, да си знаете, за вас се препорачува минимум 5 пати неделно. Сигурни сме дека, сепак, едвај ќе имате нешто против да го следите овој рецепт! Според специјалистите така ќе ја намалите веројатноста за рак на простата.


Прочитано 3573 пати