bebe

Оваа фотографија брзо станува голем хит уште првите денови од новата 2013 година, пишува “Блиц”, повикувајќи се на “Дејли мејл”.

Бебето излегува на виделина и го фаќа лекарот за рака, а родителите ги објавиле неверојатните снимки на Facebook.
Мајка е американката Алиша Аткинс од Аризона, а бебето Невен кое се раѓа со царски рез на 9 октомври.

Докторот рекол: “Еј, фати ми го прстот”. Тогаш гордиот татко сликнал и ја добил оваа неверојатна фотографија.
Мајката Алиша е професионален фотограф и поседува студио за уметнички и еротски фотографии.

На 26 декември 2012 година таа ја пуштила фотографијата и напишала: “Тоа беше пред 10 недели, кога се породив со царски рез, а мојот сопруг го фати овој прекрасен момент. Навистина неверојатно.


Прочитано 11518 пати