toj stanuva taa

Следниот видео запис се однесува на 22-годишен Австралиец кој покажува како за три години од маж станал жена. Видеото веќе е прикажано на над милион и пол лица, а го коментирале преку 800 гледачи.

 

Тој е со должина минута и четириесет секунди. Во тоа време се менуваат околу 1000 фотографии, од кои станува јасно дека трансформацијата на Австралиецот се случила од 2009 година до 2012 година.

 

Конечно резултатот е зачудувачки! Погледнете:


Прочитано 4151 пати