avtorot23, Author at КОМЕНТАР Archive | КОМЕНТАР

Skip to Content

About: avtorot23

Recent Posts by avtorot23

Верувале или не, но ќе плачете по овој најкраток расказ во историјата – се состои само од 6 зборови

Овој расказ , кој се состои само од шест зборови, е дело на феноменалниот Ернест Хемингвеј

Светот полуде по мистериозен портрет, кој носи среќа во домот! (Фото)

Уште пред 27 години овој мистериозен портрет предизвика вистинска сензација со позитивната енергија, која ја има околу себе.  Continue Reading »

Најбрз метод за поставување на плочки во светот (видео)

Од горчливо искуство знаеме дека слични иницијативи траат долги месеци, а квалитетот на изградба доста често е сомнителен.  Continue Reading »

Течните сапуни се во основата на епидемијата од кожни заболувања

Во последните години кожните болести се зголемуваат се повеќе и повеќе. Тоа се едни исклучително досадни и тврдоглави  Continue Reading »

Девојче за прв пат гледа дожд во својот живот. Видете ја нејзината радост (видео)

Девојче за прв пат гледа дожд во својот живот. Видете ја нејзината радост (видео)

Recent Comments by avtorot23

    No comments by avtorot23