Komentator, Author at КОМЕНТАР Archive | КОМЕНТАР

Skip to Content

About: Komentator

Recent Posts by Komentator

Кој е најбогатиот човек на сите времиња?

Кралот кој владеел во Западна Африка во 14 век е прогласен за најбогатиот човек во историјата. На листата  Continue Reading »

Едноока коза родена во Индија (фото)

На фармата во Перундај во Индија е родена коза со едно око. Според кажувањето на фармерот Кандасамија, ова  Continue Reading »

Логичка задача: Можете ли да ја решите?!

Оваа загатка деца од градинка ја решаваат за 5 до 10 минути. На програмери им е потребен околу  Continue Reading »

Надеж (поучна приказна)

Eднаш еден човек бил осуден на смрт од страна на кралот. За да се спаси го молел кралот  Continue Reading »

15 работи што треба да ги научите

1. Кога ќе изгубиш нешто оригинално, тешко дека ќе најдеш копија на него. 2. Не е интересно она  Continue Reading »

Recent Comments by Komentator

    No comments by Komentator