Category Archive for "Најново" | КОМЕНТАР

Skip to Content

Најново

bocka

Како да препознаете што ве има боцнато?

Како да препознаете што ве има боцнато?

roditeli

Некои работи не треба да ги правите пред детето! Еве кои

Иако некои работи се подразбира дека не треба да ги правите пред детето, сепак секојдневно сведочиме дека некои  Continue Reading »

hobit

Сите ќе помислат дека е дупка, но кога подобро ќе погледнете …

Ден Прис повеќе од две децении живее на исклучително скромен начин. Ден е познат по надимакот Хобит, а  Continue Reading »

kompircinja

Го најавија компирот за здрава суперхрана

Научниците го објавија компирот како супер храна, полна со витамини, минерали и хранливи материи, соопштија од gradina.mk. Компирот  Continue Reading »

covek

Ја открија вистината за потеклото на човекот

Последната револуционерна теорија за потеклото на човекот е позната и според неа луѓето потекнуваат не од примати, а  Continue Reading »

skara

Како да подготвите вкусна и здрава скара

Скарата може да ви годи, но и да предизвика болести во зависност од тоа како ја подготвувате Најголем  Continue Reading »

porno20168

Колку заработуваат порно ѕвездите?

Марк Шпиглер е филмски агент, кој работи со порно актерки. Неговата агенција Spiegler Girls е меѓу најдобрите во  Continue Reading »

20 кинески изреки, за кои вреди да размислите

1. Книгата е како градина, која ја носиш во џеб. 2. Сите нешта се тешки пред да станат  Continue Reading »

treta_svetska_vojna_

7 куриозни факти за Втората светска војна

Веројатно сте читале многу материјали и сте гледале голем број на филмови, кои се обидуваат да дадат барем  Continue Reading »

nasmeanizivotni20

Насмеани животни кои ќе те натераат и ти да се насмееш

Имаш потреба од мала доза среќа денес? Разгледај ја галеријата со насмеани животни, примете позитивизам и запомнете : – “Луѓето  Continue Reading »

  • Страна: