Category Archive for "Забава" | КОМЕНТАР

Skip to Content

Забава

muabet

Виц: Го прашале дали често се кара со жена му?! Еве што тој им му одговорил

Често ли се караш со жена ти?

baba

Свекрва и домазет (Виц)

Му вели свекрвата на домазетот: – Зете расипано е казанчето, поправи го.

mudrost

Мудроста доаѓа со годините (Виц)

Згоден дечко, штотуку дипломиран никако не можел да си најде работа. Останал шворц, а морал да ги плати  Continue Reading »

majk tajson

Македонецот што се тепал со Мајк Тајсон (виц)

Мајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој силен боксер, но во последен момент  Continue Reading »

mrzlivcovek

Виц: Колку може да издржи македонецот без храна, вода и плата?

Македонецот може да издржи: – без храна: 60 дена – без вода: 8 дена – без плата: истражувањето  Continue Reading »

penzioneri

Виц: Пензионери играат шах во парк и разговараат за фудбал

Пензионери играат шах во парк и разговараат за фудбал. – Абе, кога ќе отидеме на оној свет, ќе  Continue Reading »

rusijasvadba15

Виц: На свадба му ја пеат песната „Среќата со пари не се купува“

На свадба му ја пеат песната „Среќата со пари не се купува“ … а невестата за 300 евра  Continue Reading »

majmun

Еве зошто мајмун не игра во Прилеп

Некогаш, во минатите времиња, во Прилеп дошол еден човек. Co него носел еден мајмун, регистриран, извежбан за изведување  Continue Reading »

(Виц) Блажо од Кавадарци бил на печалба во Германија. Еден ден му се јавува Мара:

Блажо од Кавадарци бил на печалба во Германија и не му текнувало да се врати дома. Еден ден  Continue Reading »

aleksandar1

Виц: Кои биле последните три желби на Александар Македонски

Kога почувствувал дека е на прагот на смрта, Александар Македонски ги повикал своите генерали и им ги соопштил  Continue Reading »

  • Страна: