Category Archive for "Видео / Gif" | КОМЕНТАР

Skip to Content

Видео / Gif

rusin

Руски возач ќе ви покаже фора како да поминете на патарина без да платите

Руски возач ќе ви покаже фора како да поминете на патарина без да платите

zatvorfilipini

Ова видео со затвореници ќе ве остави сите без здив!

Во затворот во Филипини најдоа нов начин да го променат начинот на размислување, па наместо строги санкции и  Continue Reading »

tosomalero

Тошо Малерот и неговиот прв скеч од дијаспората!

Тошо Малерот и неговиот прв скеч од дијаспората! Да се потсетиме:

unistuvacdrvja

Оваа машина е најголемиот уништувач на дрвја

Оваа машина е најголемиот уништувач на дрвја:

ekstremno

Кој се плаши од височина, да не го гледа овој видео клип!

Кој се плаши од височина, не се препорачува да го гледа овој видео клип!

jajcebanana

Овие четири намирници погрешно сте ги лупеле цел живот

Овие четири намирници погрешно сте ги лупеле цел живот

dron2

Дронот убиец – коските ќе ви се стресат кога ќе го запознаете

Дронот убиец – коските ќе ви се стресат кога ќе го запознаете

virsli

Нема повеќе да пројадете: Потресно видео за тоа како се прават виршлите!

Кадрите се снимени за „How It’s Made на Discovery Channel“, а клипот покажува како се прават виршли во САД и  Continue Reading »

polnactelefon

Со лимонот може да произведувате и струја (Видео)

Со лимонот може да произведувате и струја  

sator9

Го напуштил својот дом за да живее во шатор. Погледнете зошто

Го напуштил својот дом за да живее во шатор. Погледнете зошто:

  • Страна: