Category Archive for "Интересно" | КОМЕНТАР

Skip to Content

Интересно

portret

Светот полуде по мистериозен портрет, кој носи среќа во домот! (Фото)

Уште пред 27 години овој мистериозен портрет предизвика вистинска сензација со позитивната енергија, која ја има околу себе.  Continue Reading »

plocki

Најбрз метод за поставување на плочки во светот (видео)

Од горчливо искуство знаеме дека слични иницијативи траат долги месеци, а квалитетот на изградба доста често е сомнителен.  Continue Reading »

govornatelo

Каков човек сте според говорот на вашето тело?

Секогаш можете да научите нешто ново за себе, нешто скриено и неостварено, велат од biznisvesti.mk. Често самите ние  Continue Reading »

makedonskigeogilf1

Дали е ова можно? Геоглиф во Македонија?

Дали е ова можно? Геоглиф во Македонија?

bitcoin

Како парите го менуваат начинот на размислување

Терминот ” афлуенца ” ( affluenza ) е ново опасно заболување, кое ги поразува младите, богатите и успешните.  Continue Reading »

Љубовна болест (поучна приказна)

Тој беше храбар човек, со јак глас и одлучни чекори. Таа беше нежна и чувствителна. Се зедоа. Тој  Continue Reading »

folliicigari

Секој ден го фрлате ова, а не сте свесни колку пари можете да заработите од него

На пушачите нема да им биде сеедно кога ќе научат дека со фрлање на кутиите од цигари изгубиле  Continue Reading »

testgenij

Ако го решите овој тест, тогаш сте гениј

Нацртајте 9 точки на еден лист, во три реда по три точки. Потоа споите ги сите точки во  Continue Reading »

bogatcovek

Ако сакате да се збогатите, не заборавајте на овие 6 работи

Нема сигурен пат кон богатството, но има работи кои сигурно можат да ги зголемат шансите за тоа, пишува  Continue Reading »

telefonkod

Супер трик: Еве како секогаш да дава зафатено, кога ве бараат на телефон

Има нов трик со говорна пошта и известувањето за пропуштен повик. Бирајте го следниов код: ** 21 * 088000xxxxxxx  Continue Reading »

  • Страна: