Nesto za proba

dancing-in-the-rain (1)

„Големите умови дискутираат за идеи. Просечните умови дискутираат за настани. Малите умови дискутираат за луѓето.“ „Жените со примерно  Continue Reading »

krastavica2

Знаете ли дека лебарките се едни од најстарите животни кои ја населиле Земјата, заедно со диносаурусите. Токму така,  Continue Reading »

debelodete1

Арја Перм е прогласено за најдебелото дете во светот поради своите 192 килограми. Јаде по пет солидни јадења  Continue Reading »

kelner

Келнер од Тајланд добил бакшиш од 1000 долари, иако сметката била само 60 долари. Пијаниот гостин го почастил,  Continue Reading »

prostitutka7

Едем е 18-годишно девојче кое штотуку пристигнало во Сан Франциско, за да го оствари сонот од детството –  Continue Reading »